Mijn Passie

Organisaties helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategie.

WIE BEN IK?

Dr. Arnoud van der Maas

STRATEGY EXECUTION EXPERT

Strategy Consultant | Controller | Researcher, Author and Speaker in Strategy and Execution.

Dr. Arnoud van der Maas is strategie consultant en auteur in strategie executie. Hij combineert zijn praktische ervaring als strategie consultant en controller met zijn toonaangevende wetenschappelijke onderzoek naar strategie executie. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als strategie consultant, senior controller, strategische financieel adviseur, zorgondernemer en strategie onderzoeker.

Arnoud is een internationaal expert in strategie executie. Daarnaast is hij eigenaar van Strataegos Consulting – een strategie consultancy gespecialiseerd in strategie executie. Zijn passie is om bestuurders en managers te helpen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van strategie. Hij verricht toonaangevend onderzoek naar strategie executie gebaseerd op dieppe interviews met strategie professionals over de gehele wereld.

Dr. van der Maas promoveerde op strategie executie aan Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hij schreef een proefschrift over strategie executie in publieke en private organisaties. Hij schrijft artikelen en geeft lezingen over strategie, strategie executie, strategie management en change management.

Hij ontving zijn bachelors, masters en doctoraat in de Bedrijfskunde met specialisatie in Strategisch Management van Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hij woont in Rotterdam met zijn gezin.

MIJN EXPERTISE

Dr. Arnoud van der Maas is gespecialiseerd in strategie management. Om succesvol te zijn moeten organisaties niet alleen een goede strategie ontwikkelen, maar deze ook ten uitvoer brengen en aan te passen indien nodig. Hiertoe heeft hij het Strategie Management Model ontwikkeld. Dit model stelt bestuurders en managers in staat om strategie ontwikkeling, strategie executie en strategie control op een geïntegreerde manier te managen en zo hun strategie tot een succes te maken.

STRATEGIE70%
STRATEGIE EXECUTIE100%
STRATEGIE CONTROL90%
STRATEGIE MANAGEMENT80%
FINANCE EN CONTROL90%

Wat doe ik?

STRATEGIE CONSULTING

Dr. Arnoud van der Maas adviseert en coacht bestuurders en managers om hen te helpen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van hun strategie. Zijn strategie consulting diensten zijn gebaseerd op zijn toonaangevend onderzoek naar strategie executie in publieke en private organisaties wereldwijd.

STRATEGIE ONDERZOEK

Dr. Arnoud van der Maas verricht toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar strategie executie over de gehele wereld. Het doel van het onderzoek is om beter begrip te krijgen waarom strategie implementaties zo vaak mislukken en welke praktijken bijdragen aan implementatie succes of mislukking.

STRATEGIE LEZINGEN

Dr. Arnoud van der Maas geeft lezingen over strategie executie aan bestuurders en managers wereldwijd. In zijn lezingen presenteert hij het door hem ontwikkelde Strategie Management Model – een model wat bestuurders en managers in staat stelt om hun strategie succesvol ten uitvoer te brengen.

Heeft u vragen over strategie of strategie executie? Neem dan contact op.