DR. ARNOUD VAN DER MAAS

STRATEGIE MANAGEMENT EXPERT

Welkom op mijn website over strategie, executie en control. Lees artikelen over mijn onderzoek naar strategie en executie.
Neem contact op over mijn strategie consulting of boek een lezing over strategie executie.

LEES MIJN
STRATEGIE MANAGEMENT BLOG

TOONAANGEVENDE KENNIS OVER STRATEGIE EN STRATEGIE EXECUTIE

MIJN EXPERTISE IN
STRATEGIE MANAGEMENT

Bestuurders en managers helpen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van strategie.
STRATEGIE ONTWERP

STRATEGIE ONTWERP

Het vermogen om snel een goede strategie te ontwikkelen bepaalt steeds meer het verschil tussen succes en falen van organisaties.

STRATEGIE EXECUTIE

STRATEGIE EXECUTIE

Zelfs de beste strategie is waardeloos zonder succesvolle executie. De meeste strategieën mislukken in de executie fase.

STRATEGIE CONTROL

STRATEGIE CONTROL

Iedere strategie en executie moet regelmatig worden aangepast om in te blijven spelen op gewijzigde omstandigheden.

STRATEGIE CONSULTING

Dr. Arnoud van der Maas adviseert en coacht bestuurders en managers om hen te helpen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van hun strategie. Zijn strategie consulting diensten zijn gebaseerd op zijn toonaangevend onderzoek naar strategie executie in publieke en private organisaties wereldwijd.

STRATEGIE ONDERZOEK

Dr. Arnoud van der Maas verricht toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar strategie executie over de gehele wereld. Het doel van het onderzoek is om beter begrip te krijgen waarom strategie executies zo vaak mislukken en welke praktijken bijdragen aan succes of mislukking.

STRATEGIE LEZINGEN

Dr. Arnoud van der Maas geeft lezingen over strategie executie aan bestuurders en managers over de gehele wereld. In zijn lezingen presenteert hij de Strategie Spiraal – een strategie management model wat bestuurders en managers in staat stelt om hun strategie succesvol ten uitvoer te brengen.

STRATEGIE EXECUTIE KENNIS, INZICHTEN EN GOEDE PRAKTIJKEN
STRATEGIE EN EXECUTIE

Strategie en strategie executie zijn cruciaal voor iedere organisatie. Organisaties moeten zich continue aanpassen aan hun steeds sneller veranderende omgeving om te overleven. Een effectieve strategie stelt een organisatie in staat om zich aan te passen aan haar omgeving. Deze strategie moet vervolgens uitgevoerd worden in de organisatie om tot resultaten te leiden. Zelfs de beste strategie is waardeloos zonder succesvolle executie.

Het vermogen om een nieuwe strategie snel en effectief te ontwikkelen en uit te voeren is het verschil tussen succes en falen voor iedere organisatie in de hedendaagse turbulente bedrijfsomgeving. Wilt u weten hoe u uw strategie succesvol kunt implementeren in uw organisatie?

Neem Contact Op
MIJN MISSIE

Mijn missie is om als strategie management expert bestuurders en managers te helpen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van een innovatieve strategie die duurzame waarde creëert voor klanten, medewerkers, stakeholders en maatschappij.

MIJN VISIE

Mijn visie is om een toonaangevende strategie management expert te zijn die organisatie helpt bij het ontwikkelen, uitvoeren en bijsturen van hun strategie. Hierbij combineer ik state-of-the-art wetenschappelijk onderzoek met jarenlange ervaring in strategie consulting.

MIJN WAARDEN

Strategie executie kan alleen succesvol zijn als de strategie en uitvoering worden gedragen door alle betrokken partijen. In mijn benadering betrek ik alle belanghebbenden om tot optimale en rechtvaardige oplossingen te komen.

Neem Contact op

Neem contact op met iedere vraag over strategie en executie, mijn strategie consulting diensten, om deel te nemen aan mijn wereldwijde strategie executie onderzoek of om een lezing te boeken over strategie executie.