STRATEGIE ONTWERP

STRATEGIE ONTWERP

Het vermogen om snel een goede strategie te ontwikkelen bepaalt steeds meer het verschil tussen succes en falen van organisaties.

STRATEGIE EXECUTIE

STRATEGIE EXECUTIE

Zelfs de beste strategie is waardeloos zonder succesvolle executie. De meeste strategieën mislukken in de executive fase.

STRATEGIE CONTROL

STRATEGIE CONTROL

Iedere strategie en executie moet regelmatig worden aangepast om in te blijven spelen op gewijzigde omstandigheden.

DR. ARNOUD VAN DER MAAS IS EEN INTERNATIONAAL STRATEGIE EXECUTIE EXPERT.

STRATEGIE CONSULTING

Dr. van der Maas helpt bestuurders en managers bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van strategie. Zijn strategie consulting is gebaseerd op zijn toonaangevend onderzoek naar strategie executie in publieke en private organisaties wereldwijd.

STRATEGIE LEZINGEN

Dr. van der Maas geeft lezingen over strategie executie aan bestuurders en managers wereldwijd. In zijn lezingen presenteert hij het Strategie Management Model – een model wat bestuurders en managers in staat stelt om hun strategie succesvol ten uitvoer te brengen.

STRATEGIE ONDERZOEK

Dr. van der Maas verricht toonaangevend onderzoek naar strategie executie over de gehele wereld. Het doel van het onderzoek is om beter begrip te krijgen waarom strategie executie zo vaak mislukken en welke praktijken bijdragen aan executie succes of mislukking.

STRATEGIE PUBLICATIES

Dr. van der Maas publiceert artikelen en papers in strategisch management met speciale focus op strategie executie.  Zijn publicaties zijn gebaseerd op zijn onderzoek naar strategie executie aan Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit – één van de top 5 business schools in Europa.

STRATEGIE MANAGEMENT
GOEDE PRAKTIJKEN EN INZICHTEN

STRATEGIE ONTWERP

Heeft uw organisatie een aantrekkelijke visie en een robuuste en uitvoerbare strategie die wordt ondersteund door medewerkers en belanghebbenden?

STRATEGIE EXECUTIE

Heeft uw organisatie de juiste medewerkers die gemotiveerd en in staat zijn om de strategie succesvol uit te voeren?

STRATEGIE CONTROL

Heeft uw organisatie een jaarlijkse strategie managementcyclus voor het ontwikkelen, uitvoeren en bijsturen van de strategie?

TOONAANGEVEND ONDERZOEK

Mijn passie is om goede praktijken te ontdekken en verspreiden die bestuurders en managers helpen om succesvol strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Onderzoek toont aan dat strategie executie wereldwijd één van de belangrijkste uitdagingen is voor topmanagers.

Lees Meer
STRATEGIE EXECUTIE INZICHTEN

Mijn advisering, lezingen en publicaties zijn gebaseerd op op mijn promotieonderzoek naar strategie executie aan Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit – één van de top business schools in Europa en één van de top strategie vakgroepen in de wereld.

Lees Meer
GEBASEERD OP STRATEGIE PRAKTIJK

Mijn advisering, onderzoek, lezingen, publicaties zijn gebaseerd op de ervaring, inzichten en goede praktijken van meer dan honderd bestuurders en managers in een grote diversiteit van organisaties in de private en publieke sector over de gehele wereld.

Lees Meer
Wilt u deelnemen aan ons wereldwijde onderzoek naar strategie executie?